Detingut per diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles

La Guàrdia Urbana comptabilitza una trentena de casos durant la nit

Redacció.- La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dimecres un home de 42 anys com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles. Cap a les quatre de la matinada, un veí de la zona de la Tabacalera ha alertat que un individu trencava el vidre d’un vehicle i en sostreia objectes del seu interior. Unes hores abans, els agents que es trobaven de servei havien observat per la zona una persona coneguda per cometre delictes d’aquestes característiques i, en coincidir amb la descripció facilitada pel testimoni, han iniciat una cerca per la zona. Durant la inspecció els agents han observat més vehicles afectats, fins a comptar-ne una trentena. En el moment que una de les patrulles accedia a la plaça del Carros ha observat com la persona que buscaven trencava una finestra d’un altre vehicle. Els agents han iniciat una persecució a peu pels carrers propers i, finalment, l’han detingut a la cruïlla dels carrers Smith i Nou de Santa Tecla.
L’home ha reconegut que havia perpetrat diversos robatoris durant la nit i que duia alguns objectes sostrets. A més, la Guàrdia Urbana l’ha acompanyat al seu domicili, on tenia alguns objectes més que havia robat d’altres vehicles.

Segons ha informat el cos policial, s’han localitzat vehicles afectats a la plaça dels Carros, al carrer Josep Maria Malató i al carrer Manuel de Falla.

L’arrestat l’han traslladat a l’hospital de Santa Tecla per ser assistit segons la legalitat vigent i, posteriorment, l’han conduït a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per a la seva custòdia.

La Guàrdia Urbana ha informat que aquelles persones que s’hagin vist afectades per aquests fets poden adreçar-se a la comissaria més propera per presentar denúncia i poder recuperar els objectes sostrets. El cos policial també ha destacat la importància de l’alerta i la participació ciutadana per a la resolució dels fets.