Desmantellen a Reus una xarxa que prostituïa dones xineses

Foto Reus digital

Hi ha cinc detinguts, entre ells els dos responsables de l’organització

ACN Reus .- La policia espanyola i la Guàrdia Urbana de Reus han desmantellat a la capital del Baix Camp un pis on una xarxa explotava sexualment tres dones de nacionalitat xinesa. El prostíbul estava regentat per una dona de nacionalitat xinesa i un ciutadà bolivià i oferia els seus serveis en pàgines web especialitzades i a través d’anuncis a la premsa escrita. Hi ha cinc detinguts, entre ells els dos responsables de l’organització. A aquests dos responsables se’ls acusa de cometre delictes relatius a la prostitució i els altres tres arrestats, per situació documental irregular.
L’operació policial conjunta va permetre localitzar el pis utilitzat com a prostíbul a Reus. Els seus dos màxims responsables, una dona de nacionalitat xinesa i un home bolivià, oferien els serveis a Internet i en anuncis a la premsa escrita, facilitant un telèfon de contacte per als potencials clients.

Els principals autors dels delictes relatius a la prostitució van ser investigats com a possibles autors de blanqueig de capitals, comprovant-se com ells mateixos havien realitzat la transacció de la compra d’un bar a la capital del Baix Camp. Els detinguts van ser posats a la disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.