C’s acusa ERC de participar de “les corrupteles de la vella política a Catalunya” després de la dimissió de Calvo

Carrizosa creu que la renúncia demostra que “l’amiguisme i els negocis tèrbols no són patrimoni exclusiu de Convergència”

ACN Barcelona .- El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat ERC de participar de “les corrupteles de la vella política a Catalunya” després de la dimissió del fins ara director general de la DGAIA, Ricard Calvo. En un comunicat, Carrizosa ha retret als republicans que hagin donat suport a “un partit corrupte sense condicions perquè creuen que amb l’estelada es tapa tot” i ha assegurat que la renúncia de Calvo demostra que “l’amiguisme i els negocis tèrbols no són patrimoni exclusiu de Convergència i que a ERC estan aprenent ràpid dels seus socis”. El portaveu de Ciutadans ha explicat que va ser la seva formació qui va entregar a la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, un document sobre les adjudicacions a una fundació “vinculada a Calvo”.
Carlos Carrizosa considera que aquesta dimissió “arriba tard” ja que, ha afegit, el propi Ricard Calvo va reconèixer públicament que es trobava en situació d’excedència en un lloc directiu d’una fundació en la qual, com a director general, va signar el vistiplau de l’adjudicació.