La Costa Daurada es promociona a Alemanya a la Fira ITB de Berlín

Enguany són presents al certamen 16 ens turístics públics i privats de la destinació sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Redacció.- La Costa Daurada es promociona aquests dies a Alemanya a través de la participació a la Fira ITB de Berlín, que té lloc del 7 a l’11 de març. Una delegació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Poblet, està intensificant les accions en el mercat alemany per incrementar el coneixement de la Costa Daurada. De fet, el turisme procedent d’Alemanya s’està consolidant des de fa temps a la nostra destinació, tal com s’ha pogut constatar des de l’estand promocional de Catalunya a Berlín.

Com cada any, aquest certamen aplega professionals del turisme de tot el món, motiu pel qual és una excel·lent oportunitat per establir o refermar relacions comercials amb operadors turístics internacionals i per promocionar els atractius turístics de la marca. Durant aquests dies una delegació de la Diputació de Tarragona està mantenint reunions amb nombrosos operadors com Thomas Cook Nederland, Ferien Touristik, Coral Travel o Jet2.com entre d’altres. Tots ells han mostrat l’interès per consolidar i incrementar les operacions amb la Costa Daurada. Precisament, l’aerolínia Jet2.com ha confirmat durant les reunions el seu interès creixent per l’aeroport de Reus amb l’augment de vols a la capital del Baix Camp: oferiran 240.000 places aquest 2018, una xifra que representarà un creixement del 4% respecte a l’any anterior.

Promoció conjunta del territori a ITB Berlín

Un total de 16 ens públics i privats de la Costa Daurada són presents a la fira ITB de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta que estableix el conveni Corner. Els participants d’aquest any són: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada, Cambrils, el Vendrell-Coma-ruga, l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vila-seca, PortAventura World, Associació d’Apartaments de la Costa Daurada, Associació de Campings de Tarragona, Associació de Golf de la Costa Daurada, Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, Estació Nàutica de la Costa Daurada, Associació Priorat Enoturisme. Tots hi participen conjuntament integrats dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

ITB Berlín, que arriba enguany a la seva 52ena edició, compta amb la participació de més de 180 països d’arreu dels 5 continents, prop de 10.000 expositors i 160.000 visitants.