Comencen les inscripcions de les activitats del curs 2017/2018 a l’Espai Jove Kesse

A més de la programació trimestral, l’equipament programa activitats gratuïtes durant tot el curs per oferir accions lúdiques i formatives al jovent a partir de 12 anys

Dimarts, dia 13, a partir de les 10 h, comencen les inscripcions de les activitats per al curs educatiu, que es realitzaran d’octubre de 2017 a juny de 2018 a l’Espai Jove Kesse. Les persones joves —a partir de 12 anys— podran participar en accions lúdiques, formatives i activitats gratuïtes per a cada dia de la setmana.

D’aquesta manera, cada dim​arts es podrà participar a l’aula «Coaching personal: aprendre a aprendre», una activitat nova on, a través de les diferents sessions, s’entrenarà el pensament i la percepció per experimentar canvis intensos i motivadors per tal d’aconseguir els resultats esperats tant en l’àmbit escolar com personal.

Els dimecres serà el torn de l’aula de joves artistes. La condueix l’entitat Genovesa Narratives Teatrals, i es convidarà a participar en accions dissenyades i produïdes per ells i elles per tal de facilitar que es puguin tenir experiències en qualsevol àmbit cultural i artístic. També els dimecres es farà l’aula de cinema, a càrrec d’Eva Vallès i Ariadna Costa, que acompanyaran els i les joves en les seves pràctiques de creacions audiovisuals.

Els dijous, com és habitual, es continuarà fent l’aula de cuina «Xefs joves», a càrrec de Joan Aguadé, i l’aula d’iniciació al japonès, a càrrec d’Àngel Fco. Monedero.

Els divendres es mantenen l’aula de teatre jove i la d’aprofundiment de llengua japonesa.

Els dissabtes s’estrena una altra novetat, l’aula de creació i producció d’espectacles, a càrrec d’Héctor de la Salud. S’aprofundirà i s’experimentarà en les diferents tècniques de creació i disseny d’un espectacle de qualsevol tipus i àmbit.

Totes les activitats es realitzaran en horari de 18.30 h a 20 h i son gratuïtes. Es pot escollir entre dos períodes d’inscripció: d’octubre a febrer o d’octubre a juny.