Comença el desmantellament de 4 quioscos en desús a la ciutat

Aquest matí ha començat el desmantellament de 4 quioscos que estan en desús i en mal estat a la ciutat de Tarragona.

El primer ha estat el de Cronista Sessé i la resta són a l’avinguda Marques de Montoliu, Rambla Nova 105 i 115. L’alcalde en funcions, José Luis Martín, i el conseller de Domini Públic, Josep Acero, han estat aquest matí durant les tasques de desmantellament. Acero ha explicat que la inversió total per la demolició és de 12.000 euros.

“La primera fase consisteix a treure la xapa i elements metàl·lics. A la segona s’actuarà sobre el terra, arreglant el paviment si fos necessari. Pot ser que alguns dels quioscos estiguin sobre el paviment i d’altres que no en tinguin”, explica Acero.

Actualment, Tarragona compta amb 17 quioscs. Que amb l’enderroc d’aquests quatre quedaran en 13. D’aquests, estan operatius actualment 8.

A finals de 2014 es van treure a concurs set quioscos que estaven en desús, però d’aquests set només tres es van adjudicar. Dels tres adjudicats d’aquest concurs, dos tornen a estar en desús. L’Ajuntament de Tarragona obrirà un període de licitació passat l’estiu perquè es puguin presentar propostes per gestionar aquests espais.