El Club de Vela Platja Llarga concedirà beques esportives a tres voluntaris del ‘Dia de neteja de la platja’

Aquest passat dijous es va celebrar la vint-i-sisena edició del ‘Dia de neteja de la platja’, que va comptar amb la participació d’uns 200 voluntaris, la majoria d’ells nens i nenes.

La jornada la va organitzar Mare Terra Fundació Mediterrània però va comptar amb la col·laboració d’altres associacions, entre elles el Club de Vela Platja Llarga (la seva seu va funcionar com a centre d’operacions). Des del club esportiu estaven tan contents de com havia funcionat tot que un cop acabada la jornada van explicar que atorgaran beques esportives a tres dels voluntaris que van prendre part en el ‘Dia de neteja de la platja’.

La beca consistirà en una setmana gratuïta al campus esportiu que organitza el Club de Vela Platja Llarga, que inclou activitats aquàtiques de tot tipus. En total seran tres beques, una per cadascun dels clubs que varen participar en la jornada ambiental (Associació Deportiva Torreforta, Racing de Bonavista i Tarragona Handbol Club), de manera que les tres entitats esportives tinguin el seu regal.

El Club de Vela Platja Llarga va néixer l’any 1981 i compta amb gairebé 450 socis. El seu president des del juliol de 2014 és Abel Perea. Des del passat mes de desembre existeix un conveni oficial de col·laboració entre el Club de Vela i Mare Terra Fundació Mediterrània, però la relació entre totes dues ve de més lluny. De fet, en els darrers anys s’han celebrat desenes d’actes en què les dues entitats han col·laborat estretament. Així mateix, el Club de Vela Platja Llarga és membre de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET).