Un centenar de treballadors de Fecsa Endesa a Tarragona protesten per l’acomiadament d’un company per frau

Protesta dels treballadors de Fecsa Endesa a Tarragona en suport d'un treballador acomiadat per suposat frau, davant del Jutjat Social de la ciutat, el 30 de maig del 2017. (Horitzontal)

Fan una concentració al Jutjat Social on declarava l’empleat, acomiadat fa vuit mesos per una suposada irregularitat en el comptador de la llum

ACN Tarragona .- Un centenar de treballadors de la companyia Fecsa Endesa a Tarragona han fet vaga aquest dimarts i s’han concentrat davant del Jutjat Social de la ciutat, com a mostra de suport a un company acomiadat el setembre passat per frau. Just aquest dimarts se celebrava el judici per l’acomiadament, desencadenat per una irregularitat en el seu comptador de la llum, segons informen fonts del sindicat UGT. Els treballadors estan convençuts de la innocència de l’empleat -que porta anys a l’empresa assumint diverses responsabilitats-, consideren “il·lògic” tot el procés, en demanen la nul·litat i la readmissió del company. “S’encarregava d’instal·lacions que tenen una vàlua milionària i el jutgen per una minúcia”, ha declarat a l’ACN Miquel Àngel Jiménez, secretari general de la UGT a Endesa Catalunya, segons el qual, no es tracta d’un cas aïllat, sinó que respon a una política “molt bel·ligerant” contra la plantilla de tot l’Estat.