El CDC Torreforta en octava posició és el millor classificat del Tarragonès en Segona Catalana

El Vilaseca, que milita en Primera Catalana, va perdre 0 a 2 front el Almacelles i continua en descens

Jaime M. Pérez Gosálbez.- Aquest passat cap de setmana es va jugar una altra jornada de futbol amateur al Tarragonès. El Vilaseca, que milita en Primera Catalana, va perdre 0 a 2 front el Almacelles i continua en descens.
En segona catalana el Cambrils Unió va guanyar 1 a 4 al Torreforta. El Torredembarra va perdre 3 a 4 front el Morell. La Canonja va gunayar 2 a 1 a la Sénia. La Pobla de Mafumet B va guanyar 4 a 1 a Jesús Catalonia. Torreforta en octava posició és el millor classificat.
En Tercera Catalana en el grup 2 el Cultural Bonavista va empatar a 0 en riudoms, Camp Clar va perdre 1 a 2 front Montroig, la Floresta va guanyar 7 a 0 a Pare Manyanet, Icomar va perdre 3 a 2 en el camp del Mas Pellicer, l´España Canonja va perdre 5 a 1 en la Selva, Sant Pere i sant Pau va perdre 3 a 1 en les Borges del Camp i el racing Bonavista anava guanyant 3 a 1 al Montbrió en la segona part. En aquest grup va tercer el Cultural Bonavista.
En el grup 3 el Altafulla va perdre 2 a 3 front Pla de Santa Maria, Constantí va guanyar 2 a 0 a la riba, el Catllar va guanyar 2 a 3 a la riera i Sant Salvador va guanyar 1 a 0 al Tancat. En aquest grup va líder el Catllar.
En Quarta Catalana G. 24 el Constantí B juga el dilluns 25 front el Alcover B, el Tarraco guanya el seu partit i el Salauris Salou va perdre 4 a 0 front Hospitalet de l´Infant. El Salauris va tercer.