El cantant Luis Fonsi porta a Salou la cançó de l’estiu i reivindica la seva llarga i treballada trajectòria

El porto-riqueny obre el festival de les Nits Daurades que enguany concentra totes els actuacions a tocar el passeig marítim

ACN Salou .- El cantant porto-riqueny, Luis Fonsi, ha actuat, aquest diumenge, a Salou (Tarragonès) disposat a reclamar un reconeixement a una llarga trajectòria que ha esclatat amb el seu darrer èxit mundial. Tot i que amb ‘Despacito’ ha batut tots els rècords possibles en reproduccions – té, des de divendres, el videoclip més vist a Youtube, amb gairebé tres mil milions de reproduccions- i ha assolit el número 1 a llites d’èxits de tot el món, el cantant porto-riqueny ha fet valdre sobre l’escenari de Salou, i acompanyat de quatre espectaculars ballarins, tot el seu talent. La cirereta de pastís l’ha reservat per a la meitat del concert, amb un públic que ha ballat amb èxtasi la cançó de l’estiu. També els milers d’espectadors que han pogut fer d’oients des de fora del concert, des del passeig Jaume I, han ballat en directe l’exitós ‘Despacito’. Enguany, per primer vegada, tots els concerts de les Nits Daurades de Salou es fan a la plaça de les Comunitats Autònomes, a tocar del mar.
Luis Fonsi ha reivindicat en el concert que ha ofert aquest diumenge a Salou, al Tarragonès, els seus 19 anys de carrera, entre un públic entregat a l’espectacle de la seva gira ‘Dance and Love’ que ha portat aquest cap de setmana a Catalunya –dissabte va actuar al festival gironí de Cap Roig-.

El cantant porto-riqueny ha aconseguit en els darrers mesos batre rècords insòlits al món de la música i ho ha fet amb el seu darrer èxit, el reconegut hit mundial ‘Despacito’, firmat amb Dady Yankee i remixat amb Justin Biber. Ha estat la cançó més escoltada al portal de música en streaming Spotify, ha assolit el número 1 a les principals llistes musicals del tot el món i, aquest divendres, el seu videoclip, es convertia en el vídeo més vist a Youtube amb gairebé tres mil milions de reproduccions.

Fonsi ha estrenat una nova edició de les Nits Daurades salouenques omplint de ritme i melodies el passeig marítim. Pel festival salouenc també passaran Rosario, Índia Martínez o Vanesa Martín, entre altres.