Candidatura alternativa a la Junta actual del Club Náutic Cambrils

Un col·lectiu de socis ha presentat la seva candidatura a les eleccions, que se celebraran el proper 20 de maig

La candidatura, presidida per Philippe Trujillo, està composta per un grup de socis plenament compromesos amb el Club Náutic Cambrils i preocupats per la seva deriva en els darrers anys i la situació actual que travessa especialment després de la sentència desfavorable per la demanda interposada per la UTE que va realitzar les obres marítimes de remodelació dels pantalans i del varador del Club Nautic Cambrils i que condemna el Club a pagar més d’1,3 milions d’euros i que condiciona el present i el futur del Club.

Aquesta candidatura està formada pels següents integrants: Philippe Trujillo com a president, Fabián Escudé com a vicepresident, José Luis Ramos com a comodoro, German Muñoz com a tresorer, Pere Oliete com a secretari, i Ramon Cañellas, Mon Cañellas i Pepa Quinteiro com a vocals.

El col·lectiu de socis afirma que «finalitzat el mandat de l’actual junta en què no s’han complert els compromisos contrets i les expectatives dels socis i amb les administracions competents en no finalitzar la totalitat del projecte d’obres i millores compromeses amb la nova concessió, l’externalització no consensuada de bona part dels serveis que gestionava el club, aquest grup de socis considera que després de sis anys ha arribat el moment d’iniciar un nou cicle a la gestió del club que contribueixi a conciliar la massa social i il·lusionar-la amb un projecte de Club participatiu, ambiciós , integrador del qual tots els socis es puguin sentir orgullosos i les administracions satisfetes».

Els eixos de la proposta de la candidatura liderada per Philippe Trujillo es basen en:

    • Transparència real en la gestió. El soci n’ha de conèixer els principals aspectes.

    • Generació d‟un Pla Estratègic a sis anys. Participació efectiva dels socis a la presa de decisions estratègiques.

    • Reprendre les comissions, obres, esportives, activitats socials, etc. Dotar-les de poder de decisió.

  • Professionalització de la gestió del Club, reforçant el paper tècnic de l’equip humà de treballadors i dotant-los de les eines necessàries per assolir els objectius marcats.

    • Projecte Esportiu ambiciós posant en valor el planter d‟esportistes que té el club i tornar a ser un referent en l‟organització d‟esdeveniments esportius, tant de vela com de pesca. Valorar la creació daltres seccions.

    • Potenciar la integració del club amb el municipi i el seu entorn, per reforçar-ne la posició com a porta d’entrada d’un turisme de qualitat i dinamitzador de l’economia local.

    • Recuperar les relacions amb l‟administració i els diversos agents del sector nàutic.

Els socis consideren que «la pèssima imatge de la Fira Marítima de la Costa Daurada organitzada pel Club Nautic Cambrils per delegació de l’Ajuntament el cap de setmana passat, és un clar exemple del deteriorament de la capacitat organitzativa d’esdeveniments i de la seva incapacitat a oferir una plataforma de promoció del sector nàutic, ja que el mateix sector nàutic ha donat l’esquena al club. El Club Nautic Cambrils ha de recuperar el paper conciliador i generador de sinergies en el foment de la nàutica».