El campus d’estiu extern del TGN Bàsquet tanca la primera edició amb una qualificació excel·lent

El TGN Bàsquet ha tancat aquest diumenge la primera edició del recuperat campus d’estiu extern que enguany s’ha celebrat a El Collell 

TGN Basquet.- Els gairebé 40 jugadors i cinc entrenadors del club lila han tornat aquest matí després d’una setmana de molt de bàsquet i també molta diversió. «L’evolució dels nois i noies ha estat molt positiva i estem molt contents del seu esforç. La sessió de tir de primera hora ha estat tot un èxit perquè, tot i ser voluntària, ha estat massiva. De fet, ahir alguns jugadors ens demanaven entrenar més tot i ser l’últim dia però nosaltres ja havíem dissenyat la setmana per tal que al final no féssim una càrrega excessiva perquè no hi hagués problemes musculars», diu Albert del Rey, màxim responsable del campus extern.

Les jornades basquetbolístiques es dividien en tres sessions de treball diàries, sent la primera, abans d’esmorzar, voluntària, i que consistia en una sessió de tir. Durant els diferents dies de campus, els jugadors van haver de treballar:

  • Dilluns: contraatac i superioritats
  • Dimarts: situacions 1×0 aplicades a l’1×1
  • Dimecres: defensa
  • Dijous: joc col·lectiu
  • Divendres: itinerari millora individual (els entrenadors havien preparat una sèrie d’exercicis específics per a treballar allò que durant la setmana cada jugador havia demanat): tir (mecànica, tir després de bot i després de passada), defensa (desplaçaments) i sortides, i finalitzacions.
  • Dissabte: passada, coordinació i domini de pilota

Totes les tardes hi havia competicions.

«Ha estat una gran setmana perquè, a banda de tot el treball de bàsquet que hem fet, hi ha hagut un munt d’activitats que han permès els nois passar-s’ho la mar de bé. Les instal·lacions eren molt bones i el personal ha estat molt disposat a ajudar en tot moment. La valoració ha estat molt positiva. Crec que iniciatives així fan més gran el club i, de fet, tot això seria impossible sense la gran feina dels nostres tècnics, Anna Pocino, Pau Robert, Montse Martí i Lala López», ha dit Del Rey