Els camions que circulen per l’N-340 es desviaran obligatòriament cap a l’AP-7

Els veïns rebran una bonificació del 100% per utilitzar l’autopista si entren i surten de la via entre Alcanar i Vilafranca Sud en un termini de 24 hores

ACN Barcelona .- Els camions que circulen per la carretera N-340 s’hauran de desviar obligatòriament cap a l’autopista AP-7 a partir de l’1 de gener, segons ha anunciat aquest dilluns a la tarda el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, després de reunir-se amb els alcaldes del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès afectats pel pas d’aquesta via. El conseller ha celebrat que la proposta -ja acordada entre la Generalitat i el ministeri de Foment- compta amb l’aval dels ens locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès. Finalment, es bonificarà el 42,5% del preu del peatge per als camions de pas, el 50% per als camions que facin desplaçaments locals i el 100% per als vehicles lleugers. En aquest darrer cas, els conductors dels cotxes hauran d’entrar i sortir per un dels accessos de l’AP-7 entre Alcanar i Vilafranca Sud en un termini de 24 hores.
(Aquesta notícia substitueix la publicada a les 18.44h. Per error, s’informava que la bonificació per als veïns era del 50%, mentre que l’acord preveu bonificar el 100% del peatge. La notícia original ja ha estat degudament corregida).