Cambrils organitzara el NIU Project

Foto. Francesc Hospital

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran a l’espai NIU Project de la Fira de Cambrils

Els departaments de Promoció Econòmica i Joventut impulsen aquest estand específic amb exhibicions i tallers oberts. Els participants podran assistir a tallers previs sobre tècniques de màrqueting i comunicació.

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran al NIU Project, un espai específic de la Fira Multisectorial impulsat pels departaments de Promoció Econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. L’estand s’ofereix gratuïtament als empadronats a Cambrils.

El NIU es va estrenar la passada edició de la Fira amb l’objectiu de promocionar els joves del municipi amb esperit emprenedor que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

En aquest espai reservat per a joves es programaran mostres de la producció dels emprenedors com a showroom professional (tant amb formats expositius com d’exhibició en el cas dels joves creadors) o fins i tot com a tallers professionals oberts en directe.

A més, es farà difusió professional entre el sector econòmic al qual s’orienta cadascuna de les activitats i es promourà la trobada entre els emprenedors i possibles programadors (per als creadors) o compradors.

De forma prèvia a l’esdeveniment, també es programen tallers breus per als emprenedors participants per aportar-los coneixements i tècniques de màrqueting, elaboració de producte, comunicació i venda, per tal que aprofitin al màxim l’esdeveniment comercial.

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

Joves participants

–          Laia Font: exposició d’il·lustracions

–          Mermaid Apparel: marca de roba independent

–          Mundo Cresta: marca de roba

–          ReciclArt: art amb articles i material reciclat

–          Dulu de l’Eau: exposició d’il·lustracions i fotos de tatuatges. Venda d’il·lustracions, llibretes fetes a mà i altres

–          Sara Estalella Fotografia: fotografia

–          Mima Clothes: kits de bebè i tote bags de Cambrils

–          Marta Nolla: il·lustracions i pintures

–          David Orujo: fotografies d’esdeveniments, concerts de música i esports, entre altres

–          Meritxell Varela Fotografia: fotografies

–          Cristian Real: cistelleria

–          Las Maravillas de Alicia: caracterització infantil, estils de pentinats i exposició de dibuixos

–          LitlleArt Handmade: articles realitzats amb tela de cotó. Productes 100€ nacional i enfocat als petits de la casa

–          MIZONA: collarets, arracades, polseres de peu, atrapasomnis i artesania feta a mà

–          Kaurs: cultura hindú, tatuatges de henna i exhibicions de Bolllywood. Faran petites actuacions d’una durada de 3-4 minuts en el següent horari:

  • Dissabte 3 de juny al matí a les 12:00h i a la tarda a les 19:30h
  • Diumenge  4 de juny  al matí a les 12:00h i a la tarda a les 19:30h