La Brigada d’Intervenció Ràpida repara l’asfalt de diversos carrers

La Brigada d’Intervenció Ràpida repara l’asfalt de la plaça d’Orleans, Joan Miró, plaça de la Imperial Tàrraco, Francesc Macià, avinguda de Roma, carrer de Montblanc i el polígon Francolí

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR) està fent actuacions de reparació de l’asfaltatge en diferents punts de la ciutat. Dilluns, 6 de juny, van estendre aglomerat asfàltic a la plaça d’Orleans i al carrer de Joan Miró. Dimarts, a la plaça de la Imperial Tàrraco i a Francesc Macià, i avui treballen en un dels laterals de l’avinguda de Roma, des de l’avinguda de Vidal i Barraquer. Demà, divendres 9 de juny, els equips de la BIR actuaran al polígon Francolí per reparar forats al paviment, i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el trànsit rodat.

La BIR ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, 2016, s’han fet 3.121 intervencions. Un 66% són voreres; un 21%, actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà, i un 13% són asfaltatge. “La BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat. En definitiva, gairebé 25.000 actuacions realitzades des de la seva creació, el 2008, amb l’únic objectiu de millorar l’espai públic”, destaca el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

Entre les obres més destacades figura la reparació de voreres enfonsades, com la del carrer Major de Monnars, o la reparació del desguàs de la Font de Sant Magí, al Portal del Carro; la pavimentació d’escocells al carrer Vint-i-u; l’eliminació de peces de voravia a la plaça del Centre Cívic de la Floresta; la reparació de paviment asfàltic al carrer del Gaià de Torreforta; les reparacions al paviment de les escales d’accés al carrer de Sant Joan del Serrallo; la reposició de paviment de formigó a la rampa d’accés al Parc del Francolí; la reparació de la bassa del Parc del Miracle, a la Glorieta de l’Alguer; la reposició de rajoles a la plaça del Centre Cívic de Sant Salvador, o la reparació d’una vorera enfonsada a Solimar.