Blaumut torna a Vila-seca, en un dels concerts de tancament de gira

Blaumut actuarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca aquest divendres 23 de novembre a les 21.00 h, dins dels seus 3 concerts de tancament de gira.

  • El grup posarà punt i final al viatge que va iniciar el 4 de març amb la publicació del seu tercer disc Equilibri  amb un concert molt especial i pensat pel públic familiar. 

Per aquest concert  Blaumut ha creat un repertori on repassarà la seva trajectòria i s’acomiadarà del seu públic abans d’emprendre un descans per tal d’agafar aire i nova inspiració per al seu proper disc.

Blaumut s’ha consolidat com un dels grups de primera línia del panorama musical català. Amb tres discos i un EP publicats, han aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència. Des del 2012, Blaumut ha realitzat més de 400 concerts. Tres gires que els ha dut arreu del territori omplint el principals teatres i auditoris del país. Ha guanyat els premis més prestigiosos de la música en català i han estat un dels grups amb més vendes discogràfiques i reproduccions.