Beatriz Pérez renuncia com a regidora de Ciutadans a Tarragona i es manté com a no adscrita

Lamenta que no ha tingut l’oportunitat de manifestar la seva opinió quan s’han pres decisions

ACN Tarragona .- La regidora de Tarragona Beatriz Pérez, de Ciutadans, ha presentat aquest dijous la seva renúncia com a consellera del grup municipal per passar al grup no adscrit, segons ha informat mitjançant un comunicat. Pérez ha explicat que deixa el grup municipal després que s’hagin pres decisions on no ha tingut l’oportunitat de manifestar la seva opinió i ha apuntat que ha trobat a faltar la participació dins del grup, un fet que considera “fonamental” pel seu bon funcionament. Pérez ha explicat que la decisió ha estat “molt meditada” i que continua militant a Ciutadans perquè els seus ideals “no han canviat”.
Ciutadans recorda a la regidora de Tarragona que ha marxat del grup municipal el compromís previ de retornar l’acta. La formació anuncia l’obertura d’un expedient informatiu a Beatriz Pérez, a qui retreu haver signat prèviament el pacte antitransfuguisme
Ciutadans (Cs) de Tarragona ha reclamat a la regidora Beatriz Pérez, qui ha anunciat aquest dijous la seva marxa del grup municipal per mantenir-se al consistori com a edil no adscrita, el retorn de l’acta en virtut del pacte antitransfuguisme que havia signat. “Tots els edils de Cs es van comprometre a renunciar a la seva acta en cas d’abandonar el grup municipal”, ha recordat la formació en un comunicat, en el qual ha anunciat també l’obertura d’un expedient informatiu a Pérez. “No ha complert el compromís i les exigències que suposa ser regidora d’aquesta formació”, han afegit. En el context d’aquesta crisi interna, el partit ha volgut remarcar que els estatuts són “un marc indestructibles que garanteix la regeneració i transparència de la formació” i, en aquest sentit, creuen que “el comportament d’aquesta regidora no s’adequa” a aquests principis. Pérez ha argumentat la impossibilitat de participar i donar la seva opinió en la presa de decisions com a motiu principal per abandonar la formació.