Arriba el Nadal a Parc Central Tarragona!

El Pare Noel, els Reis Mags, activitats infantils, animacions, compres nadalenques… i tot en un mateix lloc! T’apuntes?

  • Per Nadal a Parc Central tenim uns enviats màgics. El Pare Noel, els seus acompanyants del Pol Nord i els Reis Mags estaran al centre comercial amb música i animacions per als més petits. Vine a gaudir de l’ambient nadalenc amb tota la família!

Voleu portar la carta al Pare Noel i als Reis Mags?

Mira tots els dies que estaran a Parc Central i veniu a gaudir de la màgia del Nadal amb tota la família. Durant tot el període nadalenc Pare Noel i els Reis Mags estaran a Parc Central per recollir els desitjos dels nens i les nenes.

Activitats infantils per Nadal:

  • Taller de música: Divendres 30 de novembre, de 16:00-21:00 i Dissabte 1 de desembre, de 00:00-14:00 i de 16:00-21:00. A partir d’elements reciclables, crearem la nostra pròpia flauta. No t’ho perdis!

Diumenges i festius oberts:

Agafa paper i llapis i apunta’t tots els festius oberts a Parc Central per fer les teves compres de Nadal:

  • Dijous, 6 de desembre.
  • Dissabte, 8 de desembre.
  • Diumenge, 16 de desembre.
  • Diumenge, 23 de desembre.

Concurs de Fotos Nadal Parc Central

Participa al Concurs de Fotos de Nadal de Parc Central i guanya un munt de premis! Fes-te una fotografia amb els peluixos nadalencs del centre comercial, situats en els ‘punts selfi’, i penja-la en una de les teves xarxes socials.

Entre totes les fotos, sortejarem 20 targetes regal valorades en 50€ i un premi final d’una targeta regal valorada en 300 euros.

Compres de Nadal a Tarragona

Prepara les teves compres nadalenques al teucentre comercial de Tarragona. Regals originals, ofertes de Nadal, regals per a tota la família…Troba el que estàs buscant. Més de 100 botigues de roba de moda, esportiva, calçat o complements.

Fes totes les teves compres nadalenques en un mateix lloc. Vine a Parc Central i viu el Nadal amb l’ambient més màgic de Tarragona.

Parc Central, el teu destí de compres i el centre de tots els teus plans