Apple planeja gastar fins a 1.000 milions de dòlars en sèries i pel·lícules

Apple planeja reservar una partida d’uns 1.000 milions de dòlars per comprar i produir durant l’any que vé contingut audiovisual com sèries i pel·lícules, segons ha informat The Wall Street Journal

EFEFUTURO.- La quantitat situaria a Apple com un dels grans actors a Hollywood, ja que és aproximadament la meitat de tot el que va gastar en contingut l’any passat el canal HBO, apunta el diari.

Segons fonts citades pel mitjà, amb aquests diners la companyia de la poma podria comprar i produir fins a deu sèries de televisió i entraria de ple en la cursa per continguts en la qual ja estan embarcades altres tecnològiques com Amazon.

Molts analistes consideren que Apple planeja almenys una sèrie de gran èxit per fer enlairar el seu servei de vídeo, a la vista de la rellevància que van tenir per a altres plataformes com Netflix productes com “House of Cards” i “Orange is the New Black”.

L’empresa ja ha ofert aquest any alguns programes propis a través del seu servei de “streaming”, però no han tingut massa rellevància.

No obstant això, amb unes reserves d’efectiu de més de 261.000 milions de dòlars i una facturació de 215.000 milions, Apple podria fer fàcilment grans apostes a Hollywood.