Alberto San Juan i Maria Molins donaran vida a la Vil·la romana dels Munts aquest cap de setmana amb la 3a edició d’Escena Altafulla

Els artistes Alberto San Juan i Maria Molins donaran vida a la Vil·la romana dels Munts aquest cap de setmana amb la 3a edició d’Escena Altafulla.

D’aquesta manera, Altafulla acabarà aquest mes de juliol amb la recuperació de les arts escèniques al carrer que, segons la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, han quedat en un segon pla.  La intenció de la regidora “és apropar el teatre i la cultura a la ciutadania”. El festival, en un principi programat pels dies 27, 28 i 29 de juliol, queda reduït en jornades de dissabte i diumenge, ja que les dues obres que s’havien de desenvolupar el divendres 27 han quedat suspeses per “motius aliens al festival”, tal com va anunciar la directora artística del festival, Anna Estrada, el dia de la presentació del cicle.

La singularitat d’Escena Altafulla, és que algunes de les obres es realitzen a la Vil·la romana dels Munts. D’aquesta manera, “es dona a conèixer les arts escèniques amb una qualitat excepcional i un marc incomparable”, ha apuntat la regidora de Cultura.

El dies 28 i 29 pel matí es comptarà amb dues classes magistrals, de 4 hores cadascuna, a càrrec del director teatral Geoff Colman: La primera, se centrarà en Shakespeare des d’una vessant contemporània; i la segona, en el personatge de Sara Kane. En els dos casos els participants hauran de dur els seus propis monòlegs que seran analitzats i estudiats. El preu per una classe serà de 25 € i 40 € per les dues, en cas de voler anar d’oient el preu serà de 10 € per classe. Les classes magistrals es duran a terme a l’Escola Dansclass d’Altafulla, al Carrer Ronda d’Altafulla, 70.

Durant la jornada de la tarda del dissabte 28 tindrà lloc, a les 19h al Parc de Voramar i amb entrada lliure, l’espectacle infantil “Llepafils”, dedicat als nens i el menjar. A continuació, a les 22h, a la Vil·la romana dels Munts, es durà a terme l’obra de cant i comèdia de Maria Molins “La Cabareta”. Pel que fa a la tarda del diumenge 29 de juliol, a les 19h, al Parc de Voramar es podrà veure l’obra “Conseqüència”, que explora a través del moviment la realitat i la ficció. El festival tancarà amb Alberto San Juan, a les 22h als Munts, amb un viatge a l’Espanya postfranquista a través dels poetes de l’època.

Les entrades, a excepció de les classes magistrals, tenen un preu de 15 € per obra; 25 € si es volen veure dues obres, i 30 € per les tres. Les entrades es poden comprar a través de www.tarracoticket.cat, www.altafulla.cat, a les pantalles tàctils de la plaça del Pou i la plaça dels Vents, o bé, a taquilla una hora abans de l’actuació.

Consulta la programació