800 adolescents esgoten les places per a l’estrena de “Max in love – Respecta’m”

Els assajos dels vuits actors seleccionats –cinc noies i tres nois- ja han començat.

Prop de 800 adolescents entre 15 i 16 anys que cursen 4t d’ESO a les escoles de la ciutat han esgotat ja les places per a les dues representacions de l’obra de teatre ‘Max in Love‘ que tindran lloc en horari de matí els dies 3 i 5 d’octubre al Teatre Tarragona.

Els assajos de l’obra han començat aquet cap de setmana amb els vuit actors (cinc noies i tres nois) seleccionats en un procés interactiu i obert que ha coordinat el director de l’obra, Antonio Gómez, creador fa 10 anys a Lleida d’aquest reeixit programa d’educació afectiu-sexual a través del teatre.

Dirigida a joves d’entre 13 i 17 anys, ”Max in Love-Respecta’m” és una potent eina d’educació emocional que, en la versió desenvolupada a Tarragona, posarà el focus en les relacions respectuoses entre iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal Respecta’m, iniciada a Tarragona l’any passat en l’àmbit de l’oci nocturn i les festes locals.

A més de les situacions que s’exposen sobre l’escenari, -creades pels mateixos protagonistes-, i un procés de selecció menys professionalitzat que va atreure a 50 joves dels instituts de Tarragona, la versió tarragonina de ‘Max in Love- Respecta’m’ aporta al projecte un debat obert a tothom, inclosos actors i públic, que es desenvoluparà al final de la funció.

Juntament a les dues sessions de matí per a alumnes de les escoles de Tarragona, el dia 3 a les 21 hores se celebrarà la posada de llarg de l’obra, una estrena amb catifa vermella oberta al públic en què hi haurà diverses performances artístiques com a preludi de la representació.

Els actors de ‘Max in Love Tgna’ seguiran preparant-se durant els mesos d’agost i setembre abans d’un assaig general previ a l’aterratge de l’obra al Teatre Tarragona que se celebrarà en un lloc encara per determinar.