La 3ª edició del Mediterranean Tourism Meeting arriba a Tarragona

La 3ª edició del Mediterranean Tourism Meeting arriba a Tarragona on  s’abordaran les tecnologies aplicables en el camp turístic.

Tarragona smart.cat.- Després de celebrar-se a Salou i Sitges en les dues edicions  anteriors, Tarragona acull el proper dilluns 22 de maig per primera  vegada la 3ª edició del Mediterranean Tourism Meeting. El Congrés  servirà per posar en valor i manifest els nous reptes i oportunitats  del turisme de la Costa Daurada i el Mediterrani, i abordar les noves  tecnologies que poden aplicar-se en aquest camp.

La jornada està organitzada per Bamboo i el Patronat de Turisme de  l’Ajuntament tarragoní, a més de la col·laboració del sector públic i  privat, en aquest moment, en que més que mai, és necessari  

racionalitzar els recursos, tant aquells que s’inverteixen des de les  administracions com els que provenen del sector empresarial i  emprenedor.

El programa es desenvoluparà en tres blocs dedicats a les aplicacions  i Smart Destinations, l’enoturisme i el món del vi (tant present a la  nostra província) i la gastronomia del territori, tot enfocat a un  turisme que busca l’excel·lència. La diferència principal amb les dues  edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés,  sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del  reconegut xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents  podran degustar les delícies preparades en directe pel xef a través  del còctel de networking posterior.

La regidora de Turisme, Inma Rodríguez i Santiago Castellà, director  de la Càtedra Tarragona Smart City, han destacat el potencial turístic  de Tarragona per acollir el Congrés i la importància d’abordar sobre  les noves tecnologies i tendències que poden aplicar-se en el terreny  turístic.