El 17è Festival Internacional de Música de Tarragona tanca amb èxit després de rebre 2.500 espectadors

Les actuacions de Nexus Duo i Quartet Mèlt posen punt i final a deu dies de concerts i cursos organitzats pel Conservatori de la Diputació a Tarragona

El 17è Festival Internacional de Música de Tarragona (FIM), organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, s’ha acomiadat aquest cap de setmana amb l’actuació de Nexus Duo i Quartet Mèlt. El FIM ha comptat enguany amb un gran èxit de participació. Més de 2.500 espectadors han gaudit de les diferents actuacions que s’hi han dut a terme durant els deu dies de festival. A més, tres dels concerts del FIM han exhaurit totes les entrades.

Un centenar d’alumnes de Catalunya i procedents d’altres indrets de l’Estat i d’Europa també han participat als onze cursos de perfeccionament i interpretació de diversos instruments que s’han impartit al Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona amb motiu del FIM. En concret, s’han dut a terme classes de violí, viola, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant. Els professors convidats en aquesta edició han valorat l’excel·lent organització del festival, el nivell i la qualitat dels concerts i la implicació per part dels alumnes.

El FIM 2017 ha comptat amb les actuacions de Quartet Mèlt, la Valencia Brass Band, Quartet Gerhard, David Pastor & Back to Brass, Vespres d’Arnadí amb Dani Espasa al capdavant, Marta Mathéu amb Albert Guinovart al piano i Nexus piano Duo.