1300 places a la programació de Tardor de la Xarxa de Centres Cívics a Tarragona

Taller de maquillatge de l'edició del 2017.

Salses clàssiques, budda Bowl i esmorzars amb civada són les novetats més destacades

  • L’Ajuntament de Tarragona, a través dels 6 Centres Cívics que hi ha distribuïts per la ciutat, presenta la programació Tardor 2018.

Les inscripcions començaran el proper 13 de setembre i s’allargaran fins el dia 30 de setembre a través de la pàgina web http://www.tarragona.cat/centrescivics/.

Activitats, places i novetats

Aquesta programació compta amb més de 85 activitats, amb un total de 1.300 places. Hi ha un total de 31 activitats destacades com a novetat, per exemple SALSES CLÀSSIQUES, BUDDA BOWL i ESMORZARS AMB CIVADA a nivell de cuina i gastronomia. Així mateix, els CIVICS LAB continuen creixent amb noves propostes per a tots els públics i s’ofereixen dues sortides per l’alta demanda dels usuaris. “Cal destacar -explica la consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez- que mantenim la oferta d’activitats infantils i familiars consolidant la Ludobaby, un espai familiar de 0 a 3 anys gratuït”. “En definitiva -afegeix Martínez- es tracta d’una oferta amb 92 activitats: 16 infantils i familiars, 2 sortides i 8 exposicions itinerants. Les 61 restants són per adults en general”.

 

El CLUB dels TARRACONINS a través del projecte  PATI DE PARES I MARES, torna a oferir per aquest trimestre dues Xerrades sobre els hipernens i posar límits des de la proximitat emocional, sumant també dos tallers. Un de música en braços i un altre d’esmorzars i berenars sans per a tota la família.

Serveis que FAN PER TU

A més a més la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona aposta per atansar la seva programació a tota la ciutadania, “aquest cop destaquem la col·laboració amb altres departaments i serveis de l’Ajuntament que utilitzen els equipaments municipals de proximitat per oferir els seus serveis”, apunta Ivana Martínez. Aquests són: Servei Municipal d’Ocupació – Tarragona Impulsa amb càpsules i tallers de recerca de feina, Xarxa Punt Omnia, Centre d’informació Europe Direct Tarragona, Gent Gran Activa i Serveis Socials.

Exposicions

Des del mes de setembre fins finals de gener hi haurà 8 exposicions itinerants als halls dels centres cívics, es podran visitar dins de l’horari habitual d’obertura dels centres.  

Els Centres Cívics són espais d’acollida i és per això que en aquesta programació volem posar èmfasi, que hi hagut una alta participació de les entitats del territori. Destaquem la Federació Catalana del voluntariat social, Casal l’Amic i la Fundació Vicente Ferrer de Tarragona.