Torna la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç

Hi participen 30 empreses i abans d’obrir portes ja s’hi havien inscrit més de 700 persones.

Avui està tenint lloc una nova edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona. La principal novetat és que es desenvolupa a les instal·lacions de Parc Central fins a les 19 hores.

La Fira de l’Ocupació està oberta a totes les empreses que hi vulguin prendre part amb independència de quin sigui el seu sector. A més, la inscripció és de franc, com també ho és pel públic assistent. De fet, abans d’obrir portes ja s’hi han inscrit més de 700 persones i una trentena d’empreses. I l’afluència de públic va en augment.

La Cambra de Tarragona ofereix a les empreses participants esmorzar i un càtering per dinar. A més, durant la jornada, i per donar més contingut a la Fira, s’organitzaran tres tallers.

Val a dir que la Fira és una excel·lent plataforma per posar en contacte a les empreses que necessiten contractar amb aquelles persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

De fet, l’èxit de la passada edició del mes de març d’enguany en la que es van superar totes les expectatives amb prop de 1.800 assistents i més de 40 empreses, així com les excel·lents valoracions que va rebre la iniciativa (es van recollir prop de 4.000 CV’s, més de la meitat de les empreses van tancar contractes en el dies posteriors a la Fira i un 97 per cent de les empreses van afirmar que repetirien l’experiència) ha fet que la Cambra de Tarragona hagi decidit programar una segona edició de la Fira de l’Ocupació per aquest mateix any.

En aquest enllaç hi trobaràs més informació així com la relació d’empreses participants. https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/140-fira-ocupacio