Reinventa’t Tarragona 2018: “Liderar empreses a la Quarta Revolució Industrial”

El fòrum organitzat per l’AED abordarà les claus de la digitalització empresarial el 22 de novembre al Palau Firal i de Congressos

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà dijous 22 de novembre el fòrum Reinventa’t, on es posaran sobre la taula les decisions que directius i empresaris han d’impulsar a les organitzacions per afrontar els reptes de la Quarta Revolució Industrial. Aquest procés està provocant una autèntica transformació dels models i estratègies de negoci en un entorn de canvis tecnològics i socials i de nous hàbits per part dels consumidors.

Avenços revolucionaris en intel·ligència artificial, robòtica, internet de les coses, vehicles autònoms, impressió 3D i blockchain, entre d’altres, estan redefinint indústries senceres i creant-ne de noves des de zero. Per abordar aquestes qüestions, l’AED reunirà al Palau Firal i de Congressos directius, empresaris i experts, que compartiran coneixements i experiències sobre la nova cultura empresarial, l’impacte de la tecnologia i els reptes de lideratge.

La jornada estarà presentada per l’expert en transformació digital Marc Vidal i comptarà amb les ponències de Josep Ametller, Founder Casa Ametller; Núria Blasco, directora general de TEPSA; Albert Bosch, emprenedor, esportista i aventurer; Carlos Buesa, CEO d’Oryzon; Pablo García, CEO d’Euroports Iberica; Santiago Márquez, CTO de Clluc; Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya; Daniel Milan, director general d’EMATSA; Maria Jesús Rico, sòcia Risc, Govern i Cumpliment de KPMG a Catalunya; Eloi Planes, president executiu de Fluidra i de Laura Solé, periodista dels serveis informatius de Televisió de Catalunya. La cloenda institucional anirà a càrrec de Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, i Josep Andreu, president del Consell d’AED a Tarragona.

Reinventa’t és una iniciativa de l’AED, amb el patrocini de Diputació de Tarragona, CaixaBank i Sorea, i amb la col·laboració de Port de Tarragona, Repsol, Sothis i Diari de Tarragona.

L’AED té com a missió contribuir a la millora individual i col·lectiva dels professionals que lideren les organitzacions del país. Actualment compta amb més de 2.100 membres i des del 2014 compta amb un Consell territorial que aplega els principals directius i directives de les comarques tarragonines.