El nou Nàstic il·lusiona amb una victòria davant del Vila-real, al Nou Estadi (2-0)

Omar Perdomo ha aprofitat un error de la defensa groga per fer el primer gol del partit en el minut 15.

CCMA.- El Gimnàstic de Tarragona s’ha endut el primer partit de pretemporada davant un rival d’alçada, el Vila-real (2-0), que tot i dominar el partit ha vist com l’equip local, molt ordenat, l’ha superat en eficàcia golejadora.

El primer quart d’hora ha estat insípid al Nou Estadi, sense ocasions clares per a cap dels dos conjunts. L’encarregat d’avançar el Nàstic en el marcador ha estat Omar Perdomo, aprofitant un error de la defensa groga que l’ha deixat sol davant d’Andrés, al qual ha superat amb un xut ras i creuat (1-0, minut 15).

Un Nàstic molt ordenat ha pogut ampliar l’avantatge amb un xut de Brugui, que el porter del Vila-real ha pogut neutralitzar a temps. Mario, pel Vila-real, ha desaprofitat l’oportunitat més clara dels grocs abans del descans.

A la represa, i amb dos equips completament nous sobre el terreny de joc, s’ha incrementat el ritme del matx. El Nàstic ha anat perdent embranzida i quan semblava que estava més a prop l’empat que la victòria dels de Tarragona, Stephane Emaná, en el minut 75 ha aconseguit superar amb un xut ras des de fora de l’àreal a un Barbosa que tot i l’estirada no ha pogut fer res per impedir el 2-0.

El mateix Barbosa ha pogut evitar dos minuts més tard el tercer gol, amb una esplèndia parada en un Nou Estadi que ha registrat una discreta entrada, tot i rebre un equip de Primera.

Mossa demana sortir del Nàstic

El lateral esquerre del Gimnàstic de Tarragona José Maria Angresola ‘Mossa’ ha demanat, després del partit davant el Vila-real, una sortida pactada i amistosa del club.  “Fa tres anys que soc aquí i crec que és el moment d’anar-me’n. L’últim any ha estat de desgast i és una decisió molt meditada”, ha explicat el jugador valencià, que no vol ser un problema per a la plantilla.

“Mossa és dels tres millors laterals esquerres de la Segona Divisió”, ha respost Lluís Carreras, entrenador del Nàstic, que compta amb ell per a l’actual temporada.