Maroto (PP) considera que “Puigdemont està portant Catalunya a un carreró sense sortida”

El diputat popular afirma que el compromís de Rajoy per fer respectar la llei “amb prudència però amb contundència, està funcionant”

ACN Pamplona .- El vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha assegurat que “Puigdemont està portant Catalunya a un carreró sense sortida”. Segons Maroto, el Govern català està “pressionant” els funcionaris per tal que “cometin una il·legalitat i desatenguin les seves obligacions”. Respecte a la resposta de Puigdemont a la mesura del govern espanyol de controlar setmanalment els comptes de la Generalitat, Maroto l’ha qualificat com a “airada”, i ha subratllat que el compromís de Rajoy per fer complir la llei a Catalunya “amb prudència però amb contundència, està funcionant”. El diputat popular ha afegit que si Puigdemont esperava trobar-se “un president amb els braços creuats davant el seu desafiament, és que no coneix aquest president, ni coneix aquest govern”.
El popular també ha retret a Pedro Sánchez la posició del PSOE, afirmant que amb la seva “equidistància permanent” només fa “el caldo gros” als independentistes. Maroto ha demanat “serietat” al socialista i un posicionament clar sobre el referèndum.