L’aproximació de Carles Castillo a ERC ja és pública

Irene Aragonès, presidenta de la Federació Regional del Camp de Tarragona, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, i Raquel Sans, diputada al Parlament per Tarragona, han representat ERC. L’exdiputat socialista Carles Castillo ha estat acompanyat per Dídac Molas Martínez. CEDIDA

Representants d’Esquerra Republicana de Catalunya al Camp de Tarragona s’han trobat aquesta setmana amb l’exdiputat i exregidor tarragoní Carles Castillo Rosique en una reunió de treball a Tarragona, que ha servit per intercanviar impressions sobre la situació política actual i les futures eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021.

Per Esquerra Republicana, hi ha pres part Irene Aragonès Gràcia, presidenta de la Federació Regional del Camp de Tarragona, Pau Ricomà Vallhonrat, alcalde de Tarragona, i Raquel Sans Guerra, diputada al Parlament per Tarragona. L’exdiputat socialista Carles Castillo ha estat acompanyat per Dídac Molas Martínez. Les dues parts han acordat celebrar noves trobades per seguir acostant posicions polítiques.