L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya entrega els diplomes a 269 voluntaris i tècnics de Protecció Civil

Entre els diplomats, figuren 38 alumnes de Tarragona

Redacció.-La seu l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) a Mollet del Vallès ha acollit aquest matí l’acte d’entrega dels diplomes acreditatius als alumnes de la 7a i 8a promoció dels cursos bàsics de voluntaris de protecció civil 2016-2017 i de la 2a edició del curs per a tècnics municipals responsables de Voluntaris de Protecció Civil.
L’acte l’ha presidit la directora de l’ISPC, Annabel Marcos. També ha assistit el director general de Protecció Civil de la Generalitat, Joan Delort i el. A més, hi han assistit el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, el subdirector general de Coordinació i Gestió d’Emergències de Protecció Civil i la subdirectora general de Programes en Protecció Civil. L’esportista Jordi Villacampa, que recentment ha participat en operacions de salvament amb l’ONG Proactiva OpenArms, ha ofert una xerrada sobre la importància dels valors del voluntariat.
Un total de 269 alumnes de 98 municipis han superat la formació. D’aquests, 255 han superat el curs bàsic de voluntaris de protecció civil i 14 el curs per a tècnics municipals responsables de Voluntaris de Protecció Civil. Per demarcacions, 101 alumnes corresponen a 40 municipis de Barcelona, 34 a 10 municipis de la Catalunya Central, 67 alumnes de 24 municipis de Girona, 17 alumnes de 7 municipis de Lleida, 38 alumnes de 12 municipis de Tarragona, i 12 de 5 municipis de Terres de l’Ebre.