El Taller d’Art de la Diputació a Valls mostra les obres de l’alumnat a la ciutadania

El diputat Joan Olivella ha inaugurat l’exposició de treballs del darrer curs de pintura, dibuix i ceràmica

Redacció.- El Taller d’Art de la Diputació de Tarragona a Valls, ubicat a l’edifici de l’Institut d’Estudis Vallencs, ha inaugurat aquest divendres l’exposició d’obres realitzades per l’alumnat en el darrer curs, en les disciplines de pintura, dibuix i ceràmica. La mostra, oberta al públic a la sala Sant Roc, repassa a través d’un centenar de treballs les diferents tècniques que s’han ensenyat en els diferents monogràfics d’aquestes tres especialitats. D’altra banda, a través de l’exposició es vol animar la ciutadania a inscriure’s en alguns dels diferents tallers monogràfics que s’hi imparteixen periòdicament.

L’acte inaugural l’ha presidit el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, acompanyat del regidor de Cultura de Valls, Marc Ayala; del president de l’Institut d’Estudis Vallencs, Xavier Salat; de la responsable del Taller d’Art de Valls, Gemma Molero, i de la professora de pintura i dibuix del centre Laura Casas, la qual ha explicat quina va ser la participació del seu alumnat al concurs del Barri en Flors de Valls. De la seva part, Joan Olivella ha refermat l’aposta de la Diputació de Tarragona pels ensenyaments artístics i la cultura.

El Taller d’Art de Valls està situat al carrer de Jaume Huguet, número 1, de la capital de l’Alt Camp. El telèfon de contacte és el 977 61 44 12, si bé també es pot obtenir informació sobre aquest espai vallenc a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, als telèfons 977 21 12 53 i 977 21 12 98.