Laura Roigé liderarà la Cambra de Comerç quatre anys més

Foto de família amb Laura Roigé al centre. CEDIDA

Laura Roigé, escollida per unanimitat presidenta de la Cambra pel període 2019-2023

Laura Roigé ha estat escollida, per unanimitat, presidenta de la Cambra pel període 2019-2023. D’aquesta manera la de Tarragona ha estat la primera Corporació de Catalunya en cloure el procés de renovació dels seus òrgans de Govern.

L’acte, que ha comptat amb la presència d’Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha consistit en la constitució del nou Ple, elecció de la presidència i l’elecció del Comitè Executiu, que estarà encapçalat per Laura Roigé, presidenta; Josep Francesc Font, vicepresident primer; Fernando Aldecoa, vicepresident segon; Carlos Arola, vicepresident tercer i Ramon Marsal, tresorer.

Roigé, amb una àmplia trajectòria empresarial, social i associativa, va accedir a la Cambra de Tarragona l’any 1995 com a membre del Ple i el 2006 com a membre del Comitè Executiu. Des del 18 de desembre de 2017 ostentava la presidència en substitució de Josep Martí.

Laura Roigé es fundadora i presidenta d’ADEE, vicepresidenta  de la Business Professional Women (Federació BPW Spain), presidenta del Forum Fen Talent i forma part de la CEOE. Ha estat distingida amb la Placa President Macià, otorgada per la Generalitat.