Els Jocs Mediterranis, a TVE

????????????????????????????????????

Ahir es va mantenir una reunió de treball per garantir la cobertura de qualitat de la cita esportiva

Redacció.- Ahir l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros; el subdelegat del govern, Jordi Sierra; el director general de TVE, Eladio Jareño i el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor van mantenir una reunió tècnica per concretar els aspectes més rellevants en relació a la cobertura televisiva dels Jocs Mediterranis. La reunió s’ha completat amb una visita exhaustiva a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània per conèixer de primera mà l’entorn i la dimensió de la feina que s’ha de dur a terme.

Aquesta trobada dona continuïtat a la labor de planificació de la cobertura mediàtica i les retransmissions televisives dels XVII Jocs Mediterranis que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018. Cal recordar que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Xarxa de Televisions Locals també participaran d’aquest dispositiu de cobertura televisiva.

La reunió de treball es va dur a terme a la Subdelegació del Govern i ha servit per corroborar el compromís ferm de TVE amb els Jocs Mediterranis i s’han acordat els propers passos per garantir una cobertura de qualitat de totes les competicions i activitats previstes al voltant de la cita esportiva.