Enxampat després de robar la bossa de mà d’una estrebada a una dona gran a Reus

Els Mossos retornen les pertinences a la víctima gràcies a l’alerta d’un ciutadà

Redacció.- Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous un jove de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, pels suposats delictes de robatori amb violència, danys, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van passar cap a dos quarts d’onze del matí al barri del Carrilet de la capital del Baix Camp. Una dona de 78 anys havia entrat al portal de casa seva quan un noi se li va acostar i li va estirar la bossa de mà d’una estrebada i va fugir. La víctima va sortir al carrer i va demanar ajuda. Un ciutadà va veure una patrulla dels Mossos i els va alertar del robatori. Es va iniciar un dispositiu de recerca fins que es va localitzar el lladre, que seguia fugint de la Policia. Després d’una persecució, els mossos van poder detenir-lo i recuperar la bossa de mà amb les pertinences de la víctima.
Quan s’inicia el dispositiu de recerca del lladre, els agents contacten amb un altre ciutadà que els informa que ha vist com un jove s’amagava una bossa de mà sota el jersei. Gràcies a aquesta col·laboració, la patrulla policial va localitzar el lladre qui, en veure’ls, va sortir corrents. Els mossos van seguir-lo fins que va entrar en un carreró sense sortida i els agents, amb el vehicle policial, li van barrar el pas. L’home va llençar a terra la bossa de mà i va intentar fugir passant pel costat del cotxe, donant-li un fort cop a la porta. L’home va caure a terra i els agents van aprofitar per detenir-lo.

Durant tota l’actuació policial, l’home es va mostrar molt agressiu i va oposar resistència durant la detenció. Fins i tot durant el trasllat a la comissaria, continuava alterant i donava cops al vehicle. El detingut ha passat a disposició judicial aquest divendres i té fins a 38 antecedents policials, 31 dels quals són per diversos delictes contra el patrimoni.

Els Mossos van recuperar la bossa de mà amb les pertinences que va ser retornada a la víctima.