Iceta avisa del greu error pel referendum ilegal

Iceta lamenta que el Govern estigui “encaparrat” en situar les institucions catalanes “fora de la llei”

El líder socialista avisa que és “un greu error” i que els independentistes “no han calibrat prou les conseqüències” de la decisió
ACN Barcelona .- El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat que el Govern vulgui anunciar els propers dies la data i la pregunta d’un “referèndum il·legal”. “Els hem dit del dret i del revés que no col·loquin les institucions catalanes fora de la llei, però semblen encaparrats a fer-ho”, ha afirmat en un vídeo missatge a les xarxes aquest divendres. De fet, Iceta creu que es tracta “d’un greu error” i que els independentistes “no han calibrat prou les conseqüències” de tot plegat. El dirigent socialista defineix les intencions dels independentistes com de “males notícies” i ho contraposa a les “bones notícies” que han “arrencat” els socialistes aquesta setmana amb mocions al Parlament respecte al servei de menjador a Secundària i una altra sobre els drets laborals a les persones amb discapacitat.
Per tot plegat, Iceta ha animat a treballar més en aquest sentit: “pel país i per tothom”. “I sobretot no per situar les institucions fora de l’estat de dret”, ha insistit al vídeo.