El president de la Generalitat ha signat aquest migdia el decret de nomenament d’Alfred Bosch com a conseller d’Acció Exterior

El nou titular d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència va prendre possessió del càrrec ahir divendres

El president de la Generalitat, Quim Torra, va signar el decret de nomenament d’Alfred Bosch com a nou conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, en substitució d’Ernest Maragall. Bosch prendrà possessió del càrrec demà divendres a les 9.00 hores, en un acte que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i que encapçalarà el president Quim Torra.
Nascut a Barcelona el 1961, Alfred Bosch i Pascual és doctor en Història per la UAB. Ha exercit de professor en universitats i centres d’estudis de Catalunya i d’arreu del món.
Ha publicat 17 títols, entre novel·la i assaig, pels quals ha estat distingit amb alguns dels premis literaris més prestigiosos en català, com el Sant Jordi, el Ramon Llull o el Prudenci Bertrana.
En l’àmbit institucional, ha estat regidor i president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona (2015-2018); vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i diputat i president del grup parlamentari d’ERC al Congrés espanyol (2011-2014).