El Festival de les Arts Escèniques des de la Discapacitat ja està en marxa

Hi haurà activitats de teatre, dansa inclusiva, cinema, cant coral i pintura

El Festival de les Arts Escèniques des de la Discapacitat s’ha iniciat aquest matí amb un taller de tècniques teatrals a càrrec del narrador i contacontes Agustí Farré a la Residència de Discapacitats Físics de Sant Salvador. També hi han participat actors i actrius dels grups Al Trot Teatre de l’APPC La Muntanyeta i del Grup de Teatre Rodavals de la Residència de Sant Salvador.

El Festival que porta per nom Eclèctic tracta d’impulsar la producció de les arts escèniques entre els col·lectius de les persones amb discapacitat. Tindrà lloc del 15 al 21 d’octubre, i inclou activitats de teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i pintura, entre d’altres.

En la 6a edició actuaran les companyies i artistes següents: Club de Teatre La Muralla, Al Trot Teatre, Amanida Teatre, INCITE (Institut de Ciència i Teatre), Teatre Ganyotes, Cal Teatre, Lluna de Cartró i Associació Teatr3s. També es projectaran curts presentats per l’Escola Sant Rafael, el Servei Teràpia Ocupacional SOLC i Bonobo Films-Departament de Polítiques d’Igualtat, i un llargmetratge de Bernat Moll Otto.

Les sessions són gratuïtes i la majoria tindran lloc al Teatre Metropol i a l’Antiga Audiència.

L’organització va a càrrec de la Conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona.