Creu Roja repartirà 300 tones de menjar a més de 16.000 beneficiaris de Tarragona i l’Ebre

Es tracta de la segona fase del programa d’Ajuda Alimentària d’enguany que finança el Fons d’Ajuda Europea per a les Persones més Desfavorides

Redacció .- Creu Roja distribuirà 294.607 quilos d’aliments entre persones vulnerables del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, dins la segona fase del programa 2017 d’Ajuda Alimentària. Els usuaris beneficats seran 16.606 persones, que rebran els aliments a través d’una cinquantena d’entitats associades, entre les quals hi ha ajuntaments, consells comarcals, assemblees locals de Creu Roja, Càrites i altres associacions. La distribució es farà entre el 23 d’octubre i el 3 de novembre i es repartirà una cistella amb productes bàsics i poc peribles com arròs, oli, llet, llegums, conserves això com també potets infantils i llet de continuació per a nadons. Aquest programa està cofinançat en un 85% pel Fons d’Ajuda Europea per a les Persones més Desfavorides (FEAD) i en un 15% pel govern espanyol.
A nivell espanyol, hi participen 2.500 entitats, que repartiran 84 milions de quilos d’aliments a més de 716.000 persones. Els productes van destinats a persones desfavorides, per tal que puguin preparar fàcilment un àpat complet per a una persona o per a una família amb diversos membres, inclosos nadons.

L’any passat des de Creu Roja va distribuir a Tarragona i l’Ebre 930 tones d’aliments. En la primera fase d’enguany van ser 220 tones.