Avui dissabte FiraVida al Casal Civic de CampClar

Representants institucionals i de les entitats del barri de Campclar que participaran en la Firavida. Foto: Mauri.

La novena edició de Firavida se celebrarà el dissabte de 10 a 18 hores, al Casal Cívic Campclar, amb el lema “Omplim el barri de salut, participa-hi!”

Firavida és una iniciativa comunitària destinada a la col·laboració de les entitats, institucions i comerços del barri que es coordinen per oferir activitats destinades a aconseguir la cohesió i la participació de tothom, buscant que Campclar segueixi avançant i millorant cada dia amb l’esforç i el treball col·lectiu. Així ho han manifestat en roda de premsa, els representants institucionals i de les diferents associacions del barri de Campclar.

S’han programat diferents activitats gratuïtes que es desenvoluparan al Casal Cívic de Campclar, cal destacar 25 tallers dedicats a la salut, exhibicions, balls, xocolatada, festa de l’escuma, esports, circuit de bicicletes, etc., a més d’un dinar popular a preu molt econòmic.
Firavida s’ha consolidat al llarg dels anys com una jornada participativa de tot barri amb molta assistència i col·laboració de les diferents entitats.

L’organització va a càrrec de la Comissió de la dona de Campclar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, el Pla de Desenvolupament Comunitari Campclar, la Federació d’Associacions de Veïns d’Habitatge Social de Catalunya i les entitats de Campclar.