Nuria Blasco nova directora general de TEPSA

TEPSA és una Companyia independent pionera en l’activitat de recepció, emmagatzematge i reexpedición de graneles líquids

El Consell d’Administració de TEPSA ha nomenat a Nuria Blasco com a Director General de la companyia, qui pren el relleu de Luis Sala en el càrrec. Nuria Blasco té una dilatada experiència en l’empresa, i durant els últims anys ha treballat eficientment com a directora de la terminal de TEPSA a Tarragona.

Des del mes d’abril, Nuria Blasco s’ha posat al capdavant d’una companyia capdavantera en el sector, assumint nous i motivadors reptes, augmentant si cap el prestigi que el seu anterior director general, Luis Sala, ha aconseguit per a l’empresa.

Valors com a flexibilitat i innovació han estat, són i seran per TEPSA els elements centrals en els quals s’enfoquen totes i cadascuna de les operacions que es desenvolupen en la nostra empresa, i Nuria Blasco ha treballat incansablement durant vint anys per aconseguir-ho, formant equip i creixent en la millora contínua, de la mà de Luis Sala, qui ha anat preparant el relleu que permetés assumir en aquests moments la posició de lideratge en la Direcció general de la companyia.

TEPSA és una Companyia independent pionera en l’activitat de recepció, emmagatzematge i reexpedición de graneles líquids, participada al 100% pel grup francès PETROFRANCE. Disposem actualment de 900.000 m³ destinats a productes petrolífers, químics, biocombustibles i alimentaris, distribuïts en les nostres quatre terminals, situades en els principals ports de la Península Ibèrica: Barcelona, Bilbao, Tarragona i València