Albiol exigeix al Govern que posi fi a la vaga del Prat amb la mediació de Treball entre empresa i treballadors

El president del PPC considera la protesta laboral “totalment desproporcionada”

ACN Barcelona .– El president del Partit Popular Català (PPC), Xavier García Albiol, considera que el Govern pot posar fi a la vaga que afecta l’aeroport del Prat i exigeix que ho faci a través de la mediació del Departament de Treball entre empresa i treballadors. Segons assegura en un comunicat, aquesta és una competència de la conselleria que no estaria exercint en aquest cas. “No es pot estar reivindicant cada dia competències i després no exercir-les, com en aquest cas”, afirma i afegeix que “la inacció del Govern demostra la seva incapacitat a l’hora d’afrontar problemes reals dels catalans. Un govern que prioritza el fanatisme per damunt de la competència dels seus membres”. Albiol considera la protesta laboral “totalment desproporcionada”.
El líder del PPC considera “absolutament inacceptable” la situació perquè “perjudica no tan sols la imatge de Barcelona, sinó que resulta molt injusta per als milers de catalanes que porten un any esperant les vacances d’estiu”.

García Albiol creu que “la reclamació de les demandes dels treballadors no poden basar-se en el greu prejudici al conjunt d’usuaris de l’aeroport. Cap reclamació per molt legítima que sigui justifica una actitud amb unes conseqüències tan perjudicials”