Abertis celebra un consell extraordinari avui per decidir sobre el trasllat de la seu fora de Catalunya

El president d'Abertis, Salvador Alemany, durant la roda de premsa prèvia a la Junta General d'Accionistes del 12 d'abril de 2016. Pla mig (Horitzontal)

El grup d’infraestructures es troba immersa en un procés d’opa per part de la italiana Atlantia

Redacció.- El grup d’infraestructures Abertis celebra un consell extraordinari aquest dilluns on podria decidir sobre un trasllat de la seva seu social, segons han informat a l’ACN fonts del sector. De materialitzar-se la decisió l’empresa s’afegiria al reguitzell de companyies que traslladen la seu social fora de Catalunya a causa de la situació política, com han fet els bancs Sabadell, Caixabank, la fundació la Caixa, Gas Natural o Agbar. Actualment Abertis es troba immersa en un procés d’opa per part de la italiana Atlantia, alhora que la constructora ACS estudia el llançament d’una contraopa. El grup d’infraestructures català compta amb un important edifici d’oficines a Madrid.
Aquest diumenge Abertis no ha volgut fer comentaris sobre aquest tema.

Pel que fa Cellnex, l’empresa tampoc ha fet comentaris però no es descarta que també acabi celebrant un consell d’administració “en els propers dies” per prendre una decisió en el mateix sentit, segons han explicat fonts del mercat.