Vuit jugadors del Divisió d’Honor del Nàstic pugen a La Pobla

????????????????????????????????????

El filial grana, La Pobla, iniciarà la preparació de la propera temporada aquest dilluns, dia 10, amb vuit joves jugadors del planter grana que s’incorporaran a la dinàmica esportiva de l’equip.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD segueix potenciant les categories inferiors de l’entitat per tal que els joves jugadors de la base segueixin millorant les seves qualitats futbolístiques amb la predisposició que algun dia puguin arribar al primer equip i jugar al Nou Estadi. El pas previ passa per disputar partits és jugar al Municipal de La Pobla amb el filial.

Per aquesta propera campanya 2017-2018, un total de vuit jugadors de la base començaran a entrenar sota les ordres del nou tècnic Antonio Rodríguez Saravia ‘Rodri’. Aquests futbolistes són nascuts l’any 1998 i han finalitzat la seva etapa com a jugadors del Juvenil A, on han participat a la categoria de Divisió d’Honor.

A la porteria s’incorporarà Jose Luis Ruiz. Mentre que a la línia defensiva es sumarà Roger Escribà, que pot jugar en la posició de central o lateral esquerre; i Nil Coch, que ocupa la demarcació de central esquerre.

Com a migcampistes, els futbolistes que estaran a La Pobla seran Marc Ruiz, mig centre defensiu; i Jose Miguel Alarcón i Ion Perelló, els dos en la posició de mig centre ofensiu.

Finalment, en les posicions d’atac, s’uniran Aitor Serrano i Koné Abdul, tots dos en les demarcacions de segon punta.