Categories: Noticies d'Esports

Els Voltors pateixen la segona derrota a Banyoles

L’equip de Jason Randell va tornar a baixar en excés el seu nivell de joc i va permetre la remuntada local

Eloi Boix.- Les terres gironines no porten bones vibracions als Voltors aquesta temporada. Es va repetir el guió de la primera jornada a la DHC Vueling i, després d’una primera mitja hora de domini en el marcador, l’equip de Jason Randell va tornar a baixar en excés el seu nivell de joc i va permetre la remuntada local que deixà el partit en un resultat de 33-32.
Partit en què els atacs es van imposar a les defenses. Els dos equips van mostrar les seves cartes ben aviat, el combinat gironí amb un potent joc de la seva pesada davantera i el joc al peu del seu obertura i els visitants intentant combinar les pilotes aèries amb la combinació amb els seus tres-quarts.
Ja al minut 7, el Garrotxa-Banyoles contrarrestava el primer cop de càstig anotat per Marc Martorell mijtançant un assaig després de formar un sòlid maul a la sortida d’una touche dins de la zona de 22 tarragonina. El Tarragona va reaccionar i, primer, Óscar Puyo, anotava una assaig amb una excel·lent jugada personal, i més tard, Marc Martorell, aprofitava les numeroses faltes de disciplina de la defensa local per anotar 3 cops de càstig consecutius. Com a cirereta de l’efectivitat visitant, en Pau Moreno assajava a la sortida d’una melé després d’una bona combinació amb en Marc Martín.
A partir d’aquest moment, es van fondre els ploms dels Voltors i van sortir a la llum totes les vergonyes. Es va continuar patint en la melé, el pack de davanters no era capaç d’aturar als seus homòlegs en el joc obert, i els tres-quarts havien de defensar en situacions de desavantatge.
Abans del descans, el Garrotxa-Banyoles va aconseguir dos assajos que reactivaven la seva autoestima. Especialment dur per als Voltors va ser l’anotat al límit del descans ja que perdien a un dels homes més determinants al davant, l’irlandès Jason Condon a causa d’una trepitjada fortuïta al cap.
La segona part va començar tal com va acabar la primera, amb un Tarragona intentant treure aigua del vaixell que s’enfonsava i amb els visitants anotant un nou assaig al minut 2 de la represa. Tot i que el partit va entrar en una fase d’alternatives en el marcador, el joc mostrava un domini local cada vegada més aclaparador en melé i contundent en el joc obert. Finalment, al minut 75, els gironins van aconseguir un assaig de càstig després d’una melé a 5 metres de la línia de marca visitant que semblava certificar la victòria.
El Tarragona va llençar-se a la desesperada a la recerca d’un assaig que donés la volta al marcador i el va trobar de seguida, però en Yannick Mailhot només va poder plantar l’ovalada a la cantonada dreta del camp. El xut posterior no va trobar l’H i la victòria es quedava al nord de Catalunya.
Molts aspectes tant defensius com d’atac hauran de retocar els Voltors aquesta setmana si volen derrotar a l’INEF Lleida, un equip que porta una trajectòria similar, amb victòries còmodes a casa però patint per puntuar quan s’allunyen de la seva ciutat.

Redacció

Share
Published by
Redacció
Tags: rugbyvoltors

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

7 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

7 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago