Els Voltors pateixen la segona derrota a Banyoles

L’equip de Jason Randell va tornar a baixar en excés el seu nivell de joc i va permetre la remuntada local

Eloi Boix.- Les terres gironines no porten bones vibracions als Voltors aquesta temporada. Es va repetir el guió de la primera jornada a la DHC Vueling i, després d’una primera mitja hora de domini en el marcador, l’equip de Jason Randell va tornar a baixar en excés el seu nivell de joc i va permetre la remuntada local que deixà el partit en un resultat de 33-32.
Partit en què els atacs es van imposar a les defenses. Els dos equips van mostrar les seves cartes ben aviat, el combinat gironí amb un potent joc de la seva pesada davantera i el joc al peu del seu obertura i els visitants intentant combinar les pilotes aèries amb la combinació amb els seus tres-quarts.
Ja al minut 7, el Garrotxa-Banyoles contrarrestava el primer cop de càstig anotat per Marc Martorell mijtançant un assaig després de formar un sòlid maul a la sortida d’una touche dins de la zona de 22 tarragonina. El Tarragona va reaccionar i, primer, Óscar Puyo, anotava una assaig amb una excel·lent jugada personal, i més tard, Marc Martorell, aprofitava les numeroses faltes de disciplina de la defensa local per anotar 3 cops de càstig consecutius. Com a cirereta de l’efectivitat visitant, en Pau Moreno assajava a la sortida d’una melé després d’una bona combinació amb en Marc Martín.
A partir d’aquest moment, es van fondre els ploms dels Voltors i van sortir a la llum totes les vergonyes. Es va continuar patint en la melé, el pack de davanters no era capaç d’aturar als seus homòlegs en el joc obert, i els tres-quarts havien de defensar en situacions de desavantatge.
Abans del descans, el Garrotxa-Banyoles va aconseguir dos assajos que reactivaven la seva autoestima. Especialment dur per als Voltors va ser l’anotat al límit del descans ja que perdien a un dels homes més determinants al davant, l’irlandès Jason Condon a causa d’una trepitjada fortuïta al cap.
La segona part va començar tal com va acabar la primera, amb un Tarragona intentant treure aigua del vaixell que s’enfonsava i amb els visitants anotant un nou assaig al minut 2 de la represa. Tot i que el partit va entrar en una fase d’alternatives en el marcador, el joc mostrava un domini local cada vegada més aclaparador en melé i contundent en el joc obert. Finalment, al minut 75, els gironins van aconseguir un assaig de càstig després d’una melé a 5 metres de la línia de marca visitant que semblava certificar la victòria.
El Tarragona va llençar-se a la desesperada a la recerca d’un assaig que donés la volta al marcador i el va trobar de seguida, però en Yannick Mailhot només va poder plantar l’ovalada a la cantonada dreta del camp. El xut posterior no va trobar l’H i la victòria es quedava al nord de Catalunya.
Molts aspectes tant defensius com d’atac hauran de retocar els Voltors aquesta setmana si volen derrotar a l’INEF Lleida, un equip que porta una trajectòria similar, amb victòries còmodes a casa però patint per puntuar quan s’allunyen de la seva ciutat.