Els Voltors encaren la penúltima jornada com a líders imbatuts

Els tarragonins són líders de la taula amb 34 punts i han guanyat els 7 partits jugats

 

Redacció.- Diumenge 26 de novembre a les 13 h i a les instal·lacions de La Guinardera a Sant Cugat, els Voltors del Primer Equip sènior masculí, jugaran el penúltim partit de la fase prèvia de DHCAT contra els locals, el CR Sant Cugat. Recordem que els tarragonins són líders de la taula amb 34 punts i han guanyat els 7 partits jugats fins al moment. Els de Sant Cugat ocupen la quarta posició amb 21 punts. Tot i que no és un camp que històricament ha estat favorable als Voltors, els nois que dirigeix Jason RAndell, de ben segur que intentaran mantenir el lideratge.

La resta d’equips dels Voltors tenen jornada de descans a l’espera que tingui lloc el sorteig que marcarà el nou calendari de partits de les corresponents lligues.

L’equip S12 de l’Escola del Rugby Tarragona viatjarà el dissabte 25 de novembre a Barcelona per a participar en una trobada que organitza el CN Poble Nou, mentre que a les instal·lacions del Complex Educatiu, a les 12 del migdia, tindrà lloc un amistós entre els veterans del Tarragona, els Old Vultures i els gironins del GEiEG.