L’Ajuntament rebrà el Mediterranean Ascame Award pe’ls Jocs Mediterranis

Aquest prestigiós guardó l’atorga l’Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo aquesta nit a la Casa Llotja del Mar de Barcelona

Redacció.- L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, rebrà aquesta nit el prestigiós premi Mediterranean Ascame Award que atorga l’Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo. L’acte se celebrarà aquesta nit a les 21.00h. a la Casa Llotja del Mar de Barcelona en el marc de la 11ª Setmana Mediterrània de Líders Econòmics, que tindrà lloc des d’avui fins divendres a Barcelona.

 

ASCAME atorga a l’Ajuntament de Tarragona aquest premi en reconeixement pels seus esforços i iniciatives per fer dels XVIII Jocs Mediterranis un esdeveniment de transformació social, que proporcionarà beneficis per a tota la regió.

L’edició d’aquest any, MedaWeek 2017 està organitzada conjuntament per ASCAME, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Union for the Mediterranean (UpM) i l’Institut Europeu del Mediterrani. Es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMediterrània i la integració econòmica regional.

L’objectiu de la MedaWeek és afavorir l’intercanvi entre el sector econòmic i la societat civil del Mediterrani. A més a més, és l’esdeveniment  econòmic anual de referència per a la regió, reunint tant a representants governamentals i organitzacions multilaterals, com a les principals esferes empresarials del nord i sud del Mediterrani. En definitiva, es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMeditarrània i la integració econòmica regional.

L’acte d’inauguració de l’11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics – ASCAME serà demà a les 9.15h. a la Casa Llotja del Mar, on l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presentarà els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.