El Volei Sant Pere i Sant Pau considera viable econòmicament competir a la Superlliga

Aquest dilluns i en reunió d’ urgència s’ ha trobat la junta gestora i han acordat donar l’ ok a la participació a la màxima categoria del vòlei estatal tal i com s’ ho havien guanyat a la pista.

TR.- L’ inscripció s’ havia de fer efectiva divendres passat però la federació va donar als tarragonins així com altres equips una moratòria que es tancava ahir mateix. En les pròximes hores es farà efectiva l’ inscripció. En declaracions a Tarragona Ràdio Alfonso Periañez diu que ha estat un acord total de tota la junta per a un equip que tornarà entre els millors 6 anys desprès.

Alfonso Periañez diu que és el millor reconeixement a jugadors i tècnics i pels  seus últims anys de  de sacrifici, l’ únic que al club els hi feia dubtar sobre la seva participació a la Superliga era una quantitat que no tenien tancada en el pressupost per la pròxima temporada.

Periañez agraeix l’ esforç de Ajuntament i empreses que permetran poder tenir a punt en el que es necessita per una cosa tant concreta com son els desplaçaments

 

 

Ara des del club es treballara en la confecció del equip que seguira entrenant des de la banqueta Vlado Stevoski