Tres detinguts per un robatori amb violència i contra la seguretat de trànsit a l’AP-7

Un dels arrestats estava en cerca i captura per ordre d’un jutjat del Prat de Llobregat

ACN Barcelona .- Dues dones i un home, d’entre 24 i 47 anys, veïns del Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat (Barcelona) i Constantí (Tarragona), han estat detinguts per la Guàrdia Civil com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i contra la seguretat del trànsit a l’AP-7, a Burriana (País Valencià). A l’home li figurava una ordre de cerca i captura d’un jutjat del Prat i una altra d’esbrinament de domicili del Jutjat Penal de Reus. La Guàrdia Civil va interceptar el vehicle després d’observar unes maniobres sospitoses. Els detinguts haurien sostret, utilitzant la força, diners en efectiu i tres telèfons mòbils d’alta gamma a l’àrea de servei de La Plana. Les diligències han estat entregades al Jutjat de Guàrdia d’Instrucció número 3 de Villareal.
Els agents van observar un vehicle sospitós que, quan van procedir a identificar-lo, va fugir a gran velocitat. La Guàrdia Civil va fer un seguiment del cotxe des de l’àrea de servei de la Plana en sentit València fins al peatge de Moncofar. Van observar que el turisme va apagar les llums i que va canviar de sentit, cap a Barcelona, després de fer un moviment brusc -sortint pel carril de desacceleració del peatge i saltant la vorera. Els agents van advertir els ocupants que aturessin el cotxe durant diversos quilòmetres amb senyals acústics i lluminosos, que els detinguts van ignorar. Finalment, els agents van interceptar el turisme.

Mentre identificaven als ocupants del cotxe, els agents van saber que a l’àrea de descans de La Plana s’havia produït un robatori amb violència, en què, amb l’ús de la força, s’havia sostret una bossa de l’interior d’un cotxe amb tres telèfons d’alta gamma i diners en efectiu. Després de comprovar que els trets físics dels ocupants i el vehicle utilitzat corresponien amb el que havia estat interceptat, les tres persones van ser detingudes.