Tarragona Open Future exposa set nous projectes

Seu de Tarragona Impulsa al Espai Tabacalera. CEDIDA

ELS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA D’ACCELERACIÓ EMPRESARIAL TARRAGONA OPEN FUTURE EXPOSEN ELS SEUS PROJECTES

Set empreses opten a diferents premis després de rebre assessorament durant sis mesos

Demà es tanca la 4a edició del programa d’acceleració d’empreses Tarragona Open Future, amb l’exposició de tots els projectes participants. Les instal·lacions del Crowdworking Green, al Magatzem 1 de la Tabacalera, acullen demà el showcase durant el qual el jurat podrà escoltar de primera mà els projectes desenvolupats durant aquests mesos.

Els premis són de 3.000 € pel millor projecte i 1.500 € per als dos projectes finalistes, més tres anys de tutories de consolidació segons necessitats de les start-up. En aquesta edició el jurat està format per: Miguel Ángel Fernández, de Desenvolupament Digital de Telefónica; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Eduard Comerma, del banc BBVA i Elisabeth Cerrato i Roser Casanova de Litigest.

El programa Tarragona Open Future consisteix en una formació grupal de sis mesos i l’assessorament especialitzat en matèries com el màrqueting digital, finances, branding, comunicació, estratègia empresarial i aspectes jurídics.

En aquesta quarta edició del programa es van presentar 20 sol·licituds, de les quals es van seleccionar 8 start-up (i, d’aquestes, 7 han finalitzat el programa). Des del mes de gener els participants han rebut 45 hores de formació grupal i 9 hores de sessions individualitzades.

Les empreses participants d’aquesta quarta edició del Tarragona Open Future són:

  • Minerva Castillo, de Minerva Castillo Coach de Salut i Benestar.
  • Enric Martí, de Reformes Advisor.
  • Mª José Moreira, de Smartwin.
  • Susana Miranda, de SUMI.
  • Ramon Sicart, de Trasladia.
  • Antoni Sambró, de Easy2bwise.
  • Josep Mª Vallvé, d’Al Mercat.

El programa Tarragona Open Future és organitzat per la Conselleria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Wayra, l’acceleradora de start-up digitals de Telefónica.

Tarragona Open Future forma part d’una xarxa global d’acceleradores que es desenvolupa en 10 països (Argentina, Perú, Ecuador, Brasil, Colombia, Regne Unit, etc.) de la mà de Telefónica.

Els guanyadors del Tarragona Open Future (així com del Programa Explorer i dels Premis Empresa Tarragona Impulsa) es coneixeran el dijous 4 de juliol al vespre, en el transcurs d’un acte que tindrà lloc al Teatret del Serrallo.